Aktualności:

SMF - Just Installed!

Menu główne

Star Trek: Strange New Worlds

Zaczęty przez Q__, 01 Sie 2023, 00:28

Poprzedni wątek - Następny wątek

Q__

Q__

Q__

seybr

Ostatnio odnowiłem sobie suba na platformie Sky. Muszę dokończyć jeden z seriali z Norwegii. Biorę się za Yellowstone.

Poszło Halo, drugi sezon. Sezon nie jest zły, ale mógłby być lepszy. Jak na adaptację gry, jest całkiem logicznie. Zobaczymy czy będzie trzeci sezon.

Przypomniałem sobie drugi seznon SNW. Patrząc na współczesne treki. Trzyma poziom, taki miks klimatu starych trwków, nawet czuć TOS, połączony z obecnym kinem. Aktorzy są dobrze dobrani, postacie dobrze napisane. Jest na kim oko zawiesić. Lekki serial, gdzie mamy sporo humoru. Brak całej poprawności politycznej, papki jaką serwuje nam Discovery.

Mój ranking ostatnich serii. 1. SNW, 2. Picard, 3. Discovery.

Największy minus Picarda, sam aktor który jest za stary i to widać. Discobery, dużo tego. Od scenariusza po poprawność polityczną. Plus załoga retardów.

Czekam na trzeci sezon SNW. Moją wczoraj, co ty musical oglądasz? Odcinek ze śpiewaniem. Wprawne ucho usłyszy, większość z nich, aktorów nie śpiewa, tylko udaje. Widać że dobrali wokalistów z podobną barwą głosu.

Q__

Cytat: seybr w 27 Sty 2025, 09:40Biorę się za Yellowstone.

Z tym, że nie nastawiaj się na sensowny - nawet jak na mydlane standardy - finał ;). Ostatni sezon hejtują jak ten GoT.

Cytat: seybr w 27 Sty 2025, 09:40Moją wczoraj, co ty musical oglądasz? Odcinek ze śpiewaniem.

A jak Ci się ten musical podobał, że tak spytam? ;)

seybr

A jak Ci się ten musical podobał, że tak spytam? ;)

Podobał się, sporo humoru. Lekki odcinek, klingoni najlepsi, Bestrick Boys haha.

Q__

Cytat: seybr w 27 Sty 2025, 10:29Podobał się

U nas się chyba wszystkim podoba, a Zachodniaki wybrzydzają ;].

Cytat: seybr w 27 Sty 2025, 10:29klingoni najlepsi

To przypomnijmy sobie ;):
https://www.youtube.com/watch?v=qW76Remp_KE

Q__